Viherpihalle Suomi Oy - TIlaus - ja toimitusehdot

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen tai kyselyn yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse osoitteeseen info@viherpihalle.fi tai puhelimitse numeroon puh. 044 558 5512. Sähköpostitilauksessa mainitse toimitusosoite, laskutusosoite ja puhelinnumero.

 

Maksaminen

 

Lähetämme laskun sähköpostitse tai postitse. Maksuaika on yleensä 14 päivää. Suurissa toimituserissä edellytämme tietyissä tapauksissa ennakkomaksua.

Isot urakat laskutamme erissä sopimuksen mukaan.

 

Toimitusaika ja hinnat

Tuotteidemme toimitusaika on 4-14 päivää tilauksesta. Ulkomailta tilattavissa erikoistuotteissa varaamme mahdollisuuden pitempiin toimitusaikoihin

 

Toimitusalueemme ja maksumme ovat seuraavat:

 

1. Taimet, puutarhatarvikkeet, perennamatot, valmiit pensasaidat, metsäkuntta, siirtonurmikot ja kappaletavara:

 • Taimien toimitukset ovat yleensä Etelä-ja Keski-Suomen alueille, paljasjuurisia aitataimia toimitamme koko Suomen alueelle. Suosittelemme kuitenkin taimitilauksen pohjoisrajaksi Oulu-Kajaani-linjaa taimien säänkestävyydestä johtuen. Tutustu myös taimien tiedoissa oleviin menestymisvyöhykkeisiin.
 • Kuljetusmaksut Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueelle ovat seuraavat (sis.alv 24%):
 • Kun tilaus 0-500 €, rahti 120 €.
 • Kun tilaus 500-1000 €, rahti 240 €.
 • Kun tilaus yli 3000 €, rahti maksuton.
 • Muille alueille toimitettaessa veloitamme Kiitolinjan paino- tai pinta-alaperusteisen veloituksen mukaan.
 • Pienikokoiset kappaletavarat toimitetaan Itellan tai Matkahuollon veloituksella.
 • Kappaleittain myytävistä perennoista veloitamme todelliset rahtikulut.

Sivuillamme annetut hinnat ovat lähtöhintoja, mutta pensaiden ja eräiden muiden kasvien saatavuus ja siten myös hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Kannattaa aina ennen tilausta varmistaa pensaan saatavuus ja kysyä tarjous! Myös tilausmäärä vaikuttaa hintaan.

 

2. Maa-ainekset:

 • Toimitamme Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueille, jos ei tuotetiedoissa ole muuta rajausta.
 • Kuljetus veloitetaan painon mukaan. Ensimmäisen kuorman (max. 18 tn) hinta on 210 € ja siitä ylöspäin 210 € per alkava 18 tn (sis.alv 24%).
 • Voimme toimittaa maa-ainekset myös asennettuina erillisen tarjouksen mukaan.
 • Luonnonkivistä (mukulakivet/seulanpääkivet), somerosta ja pultereista : kivimateriaali eivät ole pestyä. Mukana voi olla irtonaista hiekkaa ja kivipölyä. Mukulakivet erotellaan seulomalla kokoluokittain niin, että soramontulta seulotaan eri kokoisten seulojen läpi eri kokoiset kivet. Tästä syystä esim. 100-150 mm seulan läpäisee kivi, joka on joiltain kohdiltaan 100-150 mm kokoinen. Kivi voi siis olla pidempikin kuin 100-150 mm. Mukulakivien toinen nimi onkin seulanpääkivet. Seulomisen mukana voi joskus olla kivien mukana oksan kappaleitakin.

 

3. Kuorikate:

 • Toimitamme Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueille.
 • Kuljetus veloitetaan tilavuuden mukaan. Ensimmäisen kuorman (max. 20 m3 tai 18 säkkiä) hinta on 210 € ja siitä ylöspäin 210 € per alkava 20 m3 tai 18 säkkiä (sis.alv 24%).
 • Voimme toimittaa katteet myös asennettuina erillisen tarjouksen mukaan.

 

4. Värikate:

 • Toimitamme tietyille Uudenmaan alueille.
 • Voimme toimittaa katteet myös asennettuina erillisen tarjouksen mukaan.

 

5. Pihakivet ja –laatat:

 • Toimitamme kivet ja laatat asennettuina Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueille. Teemme tilauskohtaisen kokonaistarjouksen.

Toimitukset ja laskutus

* Tilaajan tulee huolehtia siitä, että toimitusosoitteeseen on raskaalla kalustolla ajettava kulkutie ja riittävä tilakuorman purkamiselle. Jos tilaaja tai hänen edustajansa ei ole paikalla kuorman saapuessa, on purkupaikka merkittävä selvästi. Kuormalavat/perennalaatikot tms jäävät vastaanottajalle.

* Tilauksesta lähetetään jälkikäteen lasku sähköisesti. Sähköpostiin lähetetään myös tilausvahvistus.

* Maksumuistutuksista perimme 5 € muistutuspalkkion sekä voimassa olevan viivästyskoron.

* Hinnat Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Viherpihalle Suomi Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin

* Tilauksen peruutus Kuluttajalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt Viherpihalle Suomi Oy:n tai sen tavarantoimittajien varastosta. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, niin se voi vaikuttaa tilauksessa annettuihin hintoihin. Tarjoukset koskevat kokonaistilausta, osatilauksessa joudumme tarkistamaan hintoja. Virheettomillä tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Mahdollisissa palautuksissa asiakas on velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan. Kun  kuljetukseen tarvitaan esimerkiksi nosturia tai kuorma-autoa, kuljetuskustannukset vaihtelevat suuresti esimerkiksi osoitteen, kuljetuksen saatavuuden ja tieyhteyksien mukaan. Näille tuotteille ei voida ilmoittaa palautuskustannuksia etukäteen, vaan ne on tarvittaessa tiedusteltava asiakaspalvelustamme. Irtokuormissa kuluttajalla ei ole Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16). Tuotteen täytyy olla käyttämätön, että sen voi palauttaa. Mikäli virheellinen tai puutteellinen tuote otetaan käyttöön, myyjä ei vastaa tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

* Tilausmuutokset Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun tilauksesta on saatu tilausvahvistus / on edennyt kuormankäsittelyyn.

* Palautukset Toimitettuja tuotteita ei oteta palautuksina vastaan.

* Ylivoimainen este Viherpihalle Suomi Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Viherpihalle Suomi Oy:lla ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Jos tuotetta ei voida asiakkaan toimista johtuen toimittaa perille (mm. ajoväylä liian ahdas kasettikuormalle, purkupaikkaa ei merkattu selkeästi ym.), niin turhasta toimituksesta asiakkaalta veloitetaan  toimitus- ja kuormauskulut. Toimituskulut veloitetaan kilometripohjaisesti ja kuormauskulut 100 €/kuormaus.

* Kuvat Viherpihalle Suomi Oy:n internetsivuilla tai esitteessä olevien tuotekuvien värit ym. saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä tai viimeistelyistä mm. painoteknisistä syistä. Kasveissa on aina yksilökohtaisia eroja. Kuvateknisistä syistä johtuen mm. kivien värit eivät aina vastaa alkuperäisiä. Osa sivustojen kuvamateriaalista on kuvituskuvaa. Kuvat ovat Viherpihalle Suomi Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden käyttö luvatta on kiellettyä.