Taimet

Lehtipuut Havukasvit Lehtipensaat Aitataimet Hyötykasvit Köynnökset Ruusut

Taimet Suomen olosuhteisiin

Meiltä saat lähes kaikki Suomessa viihtyvät taimet pihalle ja puutarhaan. Tutustu tarjontaan ja kysy tarjousta!

Oikeilla taimilla syntyy kaunis ja käytännöllinen piha. Meillä on monipuolinen hankintaverkosto kotimaassa ja Hollannissa, ja voimme toimittaa lähes kaikkia Suomessa menestyviä taimia. Meiltä löytyvät tavallisimmat koivun, männyn ja kuusen taimet sekä laaja valikoima muita. Yleisimmät taimet olemme koonneet tälle sivustolle, mutta jos et löydä täältä sinua kiinnostavaa taimea, kysy toki tarjousta ja saatavuutta!

Pensasaidat, paljasjuuriset taimet

Pensasaitoja varten myymme edullisia paljasjuurisia taimia. Tilatessasi paljasjuurisia taimia, kannattaa huomioida istutussesongit: niitä on myynnissä touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa.

Isot pensaat, astiataimet

Isommat pensaan taimet toimitetaan astiataimina. Voit myös tilata meiltä valmiit, muotoon leikatut pensasaidat, jotka asennetaan paikalleen valmiina elementteinä! Näin saat pihaan näkösuojan heti!

Puut, paakkutaimet

Puut toimitetaan pääosin paakkutaimina. Astia- ja paakkutaimia voi istuttaa periaatteessa koko kasvukauden ajan, mutta keskikesää ei suositella istutusajaksi kuivumisriskin vuoksi. Sen sijaan syksy on useimmille puille ja pensaille erinomaista istutusaikaa. Maa on syksyllä kostea ja kasvit vetäytyvät lepotilaan, jolloin ne kuluttavat vähemmän vettä. Voimme toimittaa myös erityisen suuria puita, jopa 6 metrin pituuteen asti.

Kate, tuet ja kastelu

Hyvän istutustuloksen varmistamiseksi puille on syytä asentaa tuet. Sekä puiden että pensaiden juurelle kannattaa levittää katetta heinittymisen ehkäisemiseksi ja kosteusolojen parantamiseksi. Valikoimistamme löytyvät kaikki tarvittavat materiaalit hyvään istutukseen. Myymme myös Treegator-kastelupusseja, joiden avulla puu ja pansas saavat kasteluveden tarkasti hyödykseen eikä vesi valu tai haihdu kasvin ulottumattomiin.

Tarjoamme Uudenmaan ja Hämeen alueella toimittamillemme puille ja pensaille myös istutuspalvelun.

Kysy lisää