Taimet pihalle ja puutarhaan

Meiltä saat lähes kaikki Suomessa viihtyvät taimet pihalle ja puutarhaan. Tutustu tarjontaan ja kysy tarjousta!

Puun taimeet kotiin pihalle ja puutarhaan

Oikeilla taimilla syntyy kaunis ja käytännöllinen piha. Meillä on monipuolinen hankintaverkosto kotimaassa ja Hollannissa, ja voimme toimittaa lähes kaikkia Suomessa menestyviä taimia. Meiltä löytyvät tavallisimmat koivun, männyn ja kuusen taimet sekä laaja valikoima muita. Yleisimmät taimet olemme koonneet tälle sivustolle, mutta jos et löydä täältä sinua kiinnostavaa taimea, kysy toki tarjousta ja saatavuutta!

Pensasaidat ja paljasjuuriset taimet

Pensasaitoja varten myymme edullisia paljasjuurisia taimia. Tilatessasi paljasjuurisia taimia, kannattaa huomioida istutussesongit: niitä on myynnissä touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa.

Isot pensaat & astiataimet

Isommat pensaan taimet toimitetaan astiataimina. Voit myös tilata meiltä valmiit, muotoon leikatut pensasaidat, jotka asennetaan paikalleen valmiina elementteinä! Näin saat pihaan näkösuojan heti!

Katso aitataimet tästä! >>

 

Puut & paakkutaimet

Puun taimet toimitetaan pääosin paakkutaimina. Astia- ja paakkutaimia voi istuttaa periaatteessa koko kasvukauden ajan, mutta keskikesää ei suositella istutusajaksi kuivumisriskin vuoksi. Sen sijaan syksy on useimmille puille ja pensaille erinomaista istutusaikaa. Maa on syksyllä kostea ja kasvit vetäytyvät lepotilaan, jolloin ne kuluttavat vähemmän vettä. Voimme toimittaa myös erityisen suuria puita, jopa 6 metrin pituuteen asti.

Katso ja tilaa lehtipuut tai havukasvit netistä!

 

Kate, tuet ja kastelu

Hyvän istutustuloksen varmistamiseksi puille on syytä asentaa tuet. Sekä puiden että pensaiden juurelle kannattaa levittää katetta heinittymisen ehkäisemiseksi ja kosteusolojen parantamiseksi. Valikoimistamme löytyvät kaikki tarvittavat materiaalit hyvään taimien istutukseen. Myymme myös Treegator-kastelupusseja, joiden avulla puun taimet ja pensaan taimet saavat kasteluveden tarkasti hyödykseen eikä vesi valu tai haihdu kasvin ulottumattomiin.

Tarjoamme Uudenmaan ja Hämeen alueella toimittamillemme puille ja pensaille myös istutuksen palveluna, jos niin haluat.

Kysy lisää!