Aitataimet

Valmiit pensasaidat Paljasjuuriset aitataimet Aitataimet astiassa

Kasvivalikoimamme käsittää menestymisvyöhykkeillä I-III menestyviä kasveja. Voimme tarvittaessa tarjota myös istutuspalvelun. Istutustyön tekevät kokeneet yhteistyökumppanimme.

Pensaiden koot ilmoitetaan pituuden mukaan. Useimmissa lajeissa tarjolla on sekä paljasjuurinen että astiataimi. Hinnat näkyvät tuotekohtaisessa alasvetovalikossa.

Paljasjuuristen taimien saatavuus ja suositeltava istutusaika on ennen kesäkuun puoltaväliä ja syksyllä lokakuusta alkaen.

Sivustollamme kuvattujen tuotteiden lisäksi voimme hankkia laajan valikoiman harvinaisempia lajikkeita yhteistyökumppaneinamme olevilta ulkomaisilta arboretumeilta, kasvitieteellisiltä puutarhoilta ja taimitarhoilta. Ota yhteyttä ja kerro meille kiinnostuksesi kohteista, niin teemme niistä tarjouksen.

Sivuillamme annetut hinnat ovat lähtöhintoja, mutta pensaiden saatavuus ja jossain määrin myös hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Isot määrät pyrimme tarjoamaan edullisemmin. Kannattaa aina ennen tilausta varmistaa pensaan saatavuus ja kysyä tarjous!

 

Aitataimet / Valmiit pensasaidat

 

Valmis pensasaita on hyvä ratkaisu silloin, kun halutaan nopeasti korkea aita pihaan esimerkiksi näkösuojaksi. Valmiit pensasaidat toimitetaan ja istutetaan usean taimen elementteinä.