Lehtipensaat

Isot pensaat - solitary-pensaat Koristepensaat

Kasvivalikoimamme käsittää menestymisvyöhykkeillä I-III menestyviä kasveja. Voimme tarvittaessa tarjota myös istutuspalvelun. Istutustyön tekevät kokeneet yhteistyökumppanimme.

Pensaiden koot ilmoitetaan pituuden mukaan. Useimmissa lajeissa tarjolla on sekä paljasjuurinen että astiataimi. Hinnat näkyvät tuotekohtaisessa alasvetovalikossa.

Paljasjuuristen taimien saatavuus ja suositeltava istutusaika on ennen kesäkuun puoltaväliä ja syksyllä syyskuun puolesta välistä alkaen. Esipakattujen taimien saatavuus ja istutusaika on sama kuin paljasjuurisilla.

Sivustollamme kuvattujen tuotteiden lisäksi voimme hankkia laajan valikoiman harvinaisempia lajikkeita yhteistyökumppaneinamme olevilta ulkomaisilta arboretumeilta, kasvitieteellisiltä puutarhoilta ja taimitarhoilta. Ota yhteyttä ja kerro meille kiinnostuksesi kohteista, niin teemme niistä tarjouksen.

Sivuillamme annetut hinnat ovat lähtöhintoja, mutta pensaiden saatavuus ja jossain määrin myös hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Isot määrät pyrimme tarjoamaan eduullisemmin. Kannattaa aina ennen tilausta varmistaa pensaan saatavuus ja kysyä tarjous!

 

Lehtipensaat / Isot pensaat - solitary-pensaat

 

Isoja yksittäispensaita kutsutaan yleisesti nimillä solitary -  tarkoittaen yksinäistä, irrallista ja erillään olevaa. Taimien toimitusaika on pääsääntöisesti keväällä tai syksyllä. Mikäli toivotaan kesäaikaista toimitusta tulee taimet tilata hyvissä ajoin keväällä.

Jasmike, loistojasmike

Jasmike, loistojasmike

alk. 87,00 €

Kuusama, kaunokuusama

Kuusama, kaunokuusama

alk. 87,00 €