Maksaruohokattomulta, irtokuorma

Maksaruohokattomulta, irtokuorma Hinnoitteluyksikkö tonni (1000 kg)

Määrä:
kpl
Hinta: 49,00 €

Maksaruohokattomulta on kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta viherkatoille. Komposti ja hidasliukoiset mineraalilannoitteet antavat kasvualustalle pitkäkestoista lannoitusvaikutusta ja minimoivat ravinteiden huuhtoutumisriskiä.

  • pH 5,5-6,5-7,5

  • Johtokyky 10 – 15 – 20 mS/m

  • Orgaaninen aines 2 ­– 4 – 6 paino-%

  • Tilavuuspaino 800–1000– kg/m³

Tilavuuspainon pienentämiseksi tuotteeseen on lisätty n. 10 % vaahtolasia. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta. Maksaruohokattomulta sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan maksaruohojen lisäksi keto- ja niittykatoille, viherkattotyypeille 1 ja 2. Huomioi rakennusten kantavuus ja vesieristys. Voidaan käyttää myös allasistutuksiin.

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Tuotteen hinta on ilmoitettu yhtä tonnia kohti. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Hintaan lisätään kuljetuskustannus. Kuljetusalue pääkaupunkiseutu. Kuljetus 5-18 tn tilauksille alkaen 170 € (sis alv).

Selaa tuotteita: Perennamatto Perenna

Samanlaiset tuotteet