Perennamulta, irtokuorma

Perennamulta, irtokuorma Hinnoitteluyksikkö tonni (1000 kg)

Määrä:
kpl
Hinta: 47,00 €

Kekkilä Perennamulta on multava, seulottu, levitysvalmis erikoiskasvualusta, joka on kalkittu ja lannoitettu hidasliukoisella lannoitteella.

  • pH 5,5-6-7,5

  • Johtokyky 10–45 mS/m

  • Orgaaninen aines 12–14–16 paino-%

  • Tilavuuspaino 640–800– kg/m³

Perennamulta sopii normaalien ja kosteiden kasvupaikkojen perennoille. Rakenne säilyy ilmavana pidättäen silti riittävästi kosteutta, koska vedenpidätyskykyä on parannettu käyttämällä kivennäisraaka-aineiden ohella enemmän orgaanista ainesta. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Istutusalueen pinta on hyvä jättää hieman korkeammalle kuin ympäröivä maa, koska uusi kasvualusta painuu hieman ensimmäisen vuoden aikana.  Pinnan tasaisuus helpottaa hyvän lopputuloksen saavuttamista. Lähes kaikki kasvit on hyvä istuttaa entiseen istutussyvyyteensä. Muista kastella istutukset hyvin, jotta kasvit saavat tarpeeksi kosteutta ja juuret saavat hyvän kosketuksen kasvualustaan.

Tuotteen hinta on ilmoitettu yhtä tonnia kohti. Hinta sisältää arvonlisäveron. Kuljetusalue pääkaupunkiseutu. Kuljetus 5-18 tn tilauksille alkaen 170 € (sis alv).

Selaa tuotteita: Perenna Perennamatto

Samanlaiset tuotteet