UUSI: Vihanta-istutusmulta, Lahden seutu sekä pääkaupunkiseutu

UUSI: Vihanta-istutusmulta, Lahden seutu sekä pääkaupunkiseutu

Määrä:
kpl
Hinta: 26,90 €

Vihanta Istutusmulta on valmistettu metsänpohjien kivennäismaasta, se on kompostilannoitettu ja seulottu yleiskasvualusta. Istutusmulta on ilmava ja ravinteikas kasvualusta, joka soveltuu nurmikoille ja yleismullaksi erilaisille istutuksille. Nurmikon alustaksi multaa suositellaan 15-20 cm, perennaistutuksille 30-40 cm, pensaille 40-60 cm ja puille 60-150 cm.

Tuotteen laatua valvotaan säännöllisesti ja siitä on saatavissa analyysitulokset. Toimivan reseptin ansiosta multa on laadukas ja ravinteikas sekä suoraan levitysvalmis. Mullan rakeisuuskäyrä on suositusten mukainen, joten se läpäisee sopivasti vettä.

Mullan hinta on 26,90€/tn.

Lahden seutu: nuppikuormaan mahtuu 15 tn ja puoliperävaunuun 28-30 tn.

Hintaan lisätään edullinen kuljetuskustannus, kysy tarjous toimitettuna osoitteeseesi. Toimitusalue  Päijät-Häme, Lahti, Hollola, Nastola, Asikkala, Padasjoki, Orimattila, Heinola, Hämeenkoski, Lammi, Tuulos, Hämeenlinna, Mäntsälä, Järvenpää, Sysmä, Hartola ja Iitti.

Pääkaupunkiseutu: nuppikuormaan mahtuu 18 tn, puoliperävaunuun 30 tn ja kasettiin 40 tn.

Hintaan lisätään edullinen kuljetuskustannus, kysy tarjous toimitettuna osoitteeseesi. Toimitusalue on pääkaupunkiseutu ja lähiympäristö.

Tyyppinimi:  Kompostimulta

Kauppanimi: Vihanta Istutusmulta

Raaka-aineet: metsänpohjien kivennäismaa, seulottu ja puhdas komposti, Eviran laitoshyväksyntä, rinnehiekka

Tuote olisi käyttettävä, taimet istutettava ja nurmikko perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana, yleensä 1-vuotisten rikkakasvien siemeniä. Mahdollinen varastointi on hyvä tehdä vahvan pressun tms. päällä varjoisassa ja kuivassa paikassa. Varastoinnin aikana etenkin liukoisen typen pitoisuus laskee.  

Tuote saattaa sisältää kantojen sekä juuren- ja puunpalasia tms, jotka läpäisevät 25 x 25 mm:n seulaverkon. Kasvit istutetaan istutusmultaan yleensä samaan syvyyteen, missä ne ovat ruukuissa. Istutuksen jälkeen kastelu on tärkeätä. Mieluummin reilusti kerralla, niin juuret hakeutuvat syvemmälle maahan ja kasvi tulee tulevina kasvukausina pärjäämään paremmin kuivistakin ajoista. Kasvualustan pinnalla kannattaa käyttää katteita, joka ehkäisee siemenlevinteisten rikkakasvien itämistä.

Tuote on vapaa monivuotisten rikkakasvien juurista, mutta yksivuotisten kasvien tuulilevitteisiä siemeniä seoksessa saattaa esiintyä. Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 20 %. Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiveydessään, kuin se lastatessaan on.

Selaa tuotteita: Irtokuorma Multa Kastelupussi

Samanlaiset tuotteet