Multa: Vihanta-nurmikkomulta, Lahti ja pääkaupunkiseutu

Multa: Vihanta-nurmikkomulta, Lahti ja pääkaupunkiseutu

Määrä:
kpl
Hinta: 24,90 €

Multa: Vihanta Nurmikkomulta on valmistettu metsänpohjien kivennäismaasta, se on kompostilannoitettu ja seulottu levitysvalmis yleiskasvualusta. Nurmikkomulta on ilmava ja ravinteikas kasvualusta, joka soveltuu nurmikoille ja yleismullaksi erilaisille istutuksille. Nurmikon alustaksi multaa suositellaan 20 cm, perennaistutuksille 30-40 cm, pensaille 40-60 cm ja puille 60-150 cm. 

Tuotteen laatua valvotaan säännöllisesti ja siitä on saatavissa analyysitulokset. Toimivan reseptin ansiosta multa on laadukas ja ravinteikas sekä suoraan levitysvalmis. Mullan rakeisuuskäyrä on suositusten mukainen, joten se läpäisee sopivasti vettä.

Mullan hinta on 24,90€/tn.

Lahden seutu: nuppikuormaan mahtuu 15 tn ja puoliperävaunuun 28-30 tn.

Hintaan lisätään edullinen kuljetuskustannus, kysy tarjous toimitettuna osoitteeseesi. Toimitusalue  Päijät-Häme, Lahti, Hollola, Nastola, Asikkala, Padasjoki, Orimattila, Heinola, Hämeenkoski, Lammi, Tuulos, Hämeenlinna, Mäntsälä, Järvenpää, Sysmä, Hartola ja Iitti.

Pääkaupunkiseutu: nuppikuormaan mahtuu 18 tn, puoliperävaunuun 30 tn ja kasettiin 40 tn.

Hintaan lisätään edullinen kuljetuskustannus, kysy tarjous toimitettuna osoitteeseesi. Toimitusalue on pääkaupunkiseutu ja lähiympäristö.

Multa: tarkemmat tiedot ja käyttö 

Tyyppinimi:  Kompostimulta

Kauppanimi: Vihanta nurmikkomulta

Multa, raaka-aineet: metsänpohjien kivennäismaa, seulottu, puhdas komposti, Eviran laitoshyväksyntä, rinnehiekka

Multa tulisi käyttää, taimet istutettava ja nurmikko perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana, yleensä 1-vuotisten rikkakasvien siemeniä. Mahdollinen varastointi on hyvä tehdä vahvan pressun tms. päällä varjoisassa ja kuivassa paikassa. Varastoinnin aikana etenkin liukoisen typen pitoisuus laskee.  

Multa saattaa sisältää kantojen sekä juuren- ja puunpalasia tms, jotka läpäisevät 25 x 25 mm:n seulaverkon. Kasvit istutetaan istutusmultaan samaan syvyyteen, missä ne ovat ruukuissa. Istutuksen jälkeen kastelu on tärkeätä. Mieluummin reilusti kerralla, niin juuret hakeutuvat syvemmälle maahan ja kasvi tulee tulevina kasvukausina pärjäämään paremmin kuivistakin ajoista. Kasvualustan pinnalla kannattaa käyttää katteita, joka ehkäisee siemenlevinteisten rikkakasvien itämistä.

Multa on vapaa monivuotisten rikkakasvien juurista, mutta yksivuotisten kasvien tuulilevitteisiä siemeniä multa seoksessa saattaa esiintyä. Multa tiivistyy asennusvaiheessa noin 20 %. Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiveydessään, kuin se lastatessaan on.

Selaa tuotteita: Irtokuorma Nurmikko Siirtonurmi

Samanlaiset tuotteet