Perennat

Perennalajitelmat Perennamatot Hulevesimatto

Perenna on monivuotinen ruohovartinen kasvi,  jonka maanpäälliset osat lakastuvat kesällä tai syksyllä, mutta aloittavat kasvun taas seuraavana keväänä.

Lisäksi toimitamme valmiita perennamattoja, joiden avulla piha-alueelle saadaan välittömästi kasvipeite. Ne ovat pienissä kohteissa edustava vaihtoehto.

 

Perennat / Perennalajitelmat

 

Olemme suunnitelleet valmiit perennalajitelmat varjoiseen, puolivarjoiseen ja aurinkoiseen kasvupaikkaan. Nämä kasvilajitelmat toimitetaan vähintään 50 kasvin erissä.

 

Perennat / Perennamatot

 

Perennamatto on monivuotisista kasveista koostuva pihaelementti, jolla saa helposti ja nopeasti aikaan viimeistellyn piha-alueen. Perennamatot ovat tuuheakasvuisia ja rikkaruohottomia. Matot asennetaan tasoitetun, kostean mullan päälle. Maton kastelusta on 1. kasvukauden aikana huolehdittava säännöllisesti. Tämä parantaa juurtumista. Perennamattoa lannoitetaan samalla tavalla kuin muitakin perennoja, elokuun jälkeen ei enää typpitoisia lannoitteita. Perennamatot tehdään tilauksesta ja niiden toimitusaika on 3-4 kk.

 

Perennat / Hulevesimatto

 

Hulevesimatto auttaa hulevesien hallinnassa kosteutta sitoen. Se koostuu kostean paikan kasvillisuudesta. Hulevesimatot valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusaika on 3-4 kk.