Inframulta, irtokuormana

Inframulta, irtokuormana

Määrä:
kpl
Hinta: 21,90 €

Inframulta on kustannustehokas, levitysvalmis, seulottu, kalkittu ja lannoitettu yleismulta ammattikäyttöön. Soveltuu nurmikoiden tekoon ja ympäristörakentamiseen (alempien hoitoluokkien nurmialueille), joilta ei vaadita VYL/InfraRYL-suositusten mukaisuutta.

Raaka-aineet: hienorakeinen kivennäismaa, tumma kaivuuturve ja
HSY Maanparannuskomposti (bioliete,turve), laitoshyväksyntänumero FIC029-03632/2008NA. Orgaanisen aineksen määrä on 8 %  ja pH 6,5. Tilavuuspaino n. 800<1000<kg/m3.

Inframulta on seulottu 16x16 mm seulaverkolla, tuotteessa saattaa olla seulaverkon läpäisseitä pieniä kiviä tai puun paloja, jotka kuohkeuttavat maata ja parantavat juuriston ilmatilaa.Tätä suurempia epäpuhtauksia kuten roskia,kiviä, lasia tai puuta saa lannoitevalmistelain mukaan olla tuotteessa enintään 0,5%. Tuote saattaa sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvin siemeniä. Mahdollisesti itävät rikkaruohot on helppo hävittää
istutuksista kitkemällä tai nurmikolta leikkaamalla.

Tuotteen hinta on ilmoitettu yhtä tonnia kohti. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Hintaan lisätään kuljetuskustannus. Kuljetus 5-18 tn tilauksille alkaen 170 € (sis alv) seuraavien kuntien alueelle: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti.

Muille alueille ja isommille määrille kysy kuljetustarjous.

Selaa tuotteita: Multa Nurmikko Siirtonurmi

Samanlaiset tuotteet