Kattopuutarhamulta, irtokuorma

Kattopuutarhamulta, irtokuorma Hinnoitteluyksikkö tonni (1000 kg)

Määrä:
kpl
Hinta: 74,90 €

Kattopuutarhamulta on kevyt, kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta viherkatoille.

  • pH 5,5-6,5-7,5

  • Johtokyky 10 – 15 – 20 mS/m

  • Orgaaninen aines8 ­– 10 – 12 paino-%

  • Tilavuuspaino 500–650– kg/m³

Komposti ja hidasliukoiset mineraalilannoitteet antavat kasvualustalle pitkäkestoista lannoitusvaikutusta ja minimoivat ravinteiden huuhtoutumisriskiä. Tilavuuspainon pienentämiseksi tuotteeseen on lisätty n. 40 % vaahtolasia. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Kattopuutarhamulta sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan ruohokatoille ja erityyppisille puutarhakasveille, viherkattotyypeille 3 ja 4. Voidaan käyttää myös allasistutuksiin. Huomioi rakennusten kantavuus, vesieristys sekä salaojituskerros.

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Tuotteen hinta on ilmoitettu yhtä tonnia kohti. Hinta sisältää arvonlisäveron. Kuljetusalue pääkaupunkiseutu. Kuljetus 5-12 tn tilauksille alkaen 170 € (sis alv).

Selaa tuotteita: Nurmikko Siirtonurmi Perenna

Samanlaiset tuotteet