Kuntta, toimitettuna

Kuntta, toimitettuna

Kuntta + rahti, hinta alkaen per m2. Hinta määräytyy paikan ja m2 mukaan. Oikea hinta näiden mukaan laskettuna vahvistetaan sähköpostilla tarjouspyynnön jättämisen jälkeen

Hinta: 15,90 €

Määrä:
kpl

Hinta ALKAEN 15.90 €/m2 eli yksikköhinta riippuu määrästä.

Metsäkuntta on pääosin mustikka- ja  puolukkavarpupohjaista metsänpohjaa. Kuntan avulla rakennettu kohde saadaan sulautumaan hyvin ympäröivään maisemaan. Kunttaa voidaan käyttää myös turvekattojen tekoon, maakellareiden maisemointiin jne. 

Kuntan asennus tehdään heti noston jälkeen tai  enintään muutaman päivän sisällä nostosta. Kuntta asennetaan tasoitettuun maahan ja asennuspohjana käytetään hiekkaa tai hieta/hiesumoreenista koostuvaa maa-ainesta. Sopiva kerrospaksuus on n. 10 cm. Multa ei sovellu kuntan asennuspohjaksi, sillä siitä alkaa kasvamaan heiniä helposti läpi ja kuntan ilme muuttuu sotkuiseksi. Kuntta toimitetaan 1m x 1m levyinä ja se on helppo asentaa itse.

Ensimmäisen kesän aikana on huolehdittava metsäkuntan riittävästä kastelusta, jotta kuntta saadaan juurtumaan kasvualustaansa. Sen jälkeen kuntta on huoltovapaa. Kuntta toimitetaan jakeluautolla perälautapurkuna ilman lavoja, jollei toisin sovita. Hintaan lisätään maksu lavasta.

Toimitamme metsäkunttaa ALKAEN 15.90 €/m2 (sis. alv) näille alueille: Uusimaa, Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa. Neliöhinta riippuu määrästä ja sijainnista.

Hinta sisältää rahdin näille alueille. Minimitoimitusmäärä 100 m2.

Huom. Isommille määrille pyydä erillinen tarjous!

Kysy myös erillinen tarjous, jos haluat tilata kunttaa muille alueille.

Selaa tuotteita: Kuntta Mustikka Puolukka Metsänpohja

Samanlaiset tuotteet