Kuntta, asennettuna

Kuntta, asennettuna

Kuntta + rahti + asennus alkaen per m2. Hinta määräytyy paikan ja m2 mukaan. Oikea hinta näiden mukaan laskettuna vahvistetaan sähköpostilla tarjouspyynnön jättämisen jälkeen

Hinta: 18,50 €

Määrä:
kpl

Hinta ALKAEN 18.50 €/m2 eli yksikköhinta riippuu määrästä.

Metsäkuntta on pääosin mustikka- ja  puolukkavarpupohjaista metsänpohjaa. Kuntan avulla rakennettu kohde saadaan sulautumaan hyvin ympäröivään maisemaan. Kunttaa voidaan käyttää myös turvekattojen tekoon, maakellareiden maisemointiin jne. 

Kuntan asennus tehdään heti noston jälkeen tai enintään muutaman päivän sisällä nostosta. Kuntta asennetaan tasoitettuun maahan ja asennuspohjana käytetään hiekkaa tai hieta/hiesumoreenista koostuvaa maa-ainesta. Sopiva kerrospaksuus on n. 10 cm. Multa ei sovellu kuntan asennuspohjaksi, sillä siitä alkaa kasvamaan heiniä helposti läpi ja kuntan ilme muuttuu sotkuiseksi.

Ensimmäisen kesän aikana on huolehdittava metsäkuntan riittävästä kastelusta, jotta kuntta saadaan juurtumaan kasvualustaansa. Sen jälkeen kuntta on huoltovapaa.

Toimitamme ja asennamme metsäkunttaa paikalleen ALKAEN 18.50 €/m2 (sis. alv) Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueille. Neliöhinta riippuu määrästä ja sijainnista. Asennuspaikan pitää olla kuntalle sopiva (mm. voimakasta aluskasvillisuutta ei saa olla). Voimme tehdä mahdollisesti tarvittavat maanrakennus- ja raivaustyöt. Niiden hinta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Minimitoimitusmäärä 100 m2. Kuntta toimitetaan 1m x 1m levyinä. Kuntta toimitetaan jakeluautolla perälautapurkuna ilman lavoja, jollei toisin sovita. Hintaan lisätään maksu lavasta.

Huom. Isommille määrille pyydä erillinen tarjous!

Kysy erillinen tarjous myös, jos haluat tilata kunttaa muille alueille.

Selaa tuotteita: Kuntta Metsänpohja Mustikka Puolukka

Samanlaiset tuotteet