Mansikka 'Bounty' (60 kpl kenno)

Mansikka 'Bounty' (60 kpl kenno) Fragaria x ananassa kennotaimia

Määrä:
kpl
Hinta: 81,00 €

Marjat ovat tummanpunaiset, kiinteät ja suurehkot sekä erittäin makean makuisia. Voimakas ja pystykasvuinen. Käytetään tuoreena, pakastettuna ja säilykkeissä. Ei ole kovin altis harmaahomeelle.

Kasvupaikka: aurinkoinen, lämmin ja nopeasti sateen jälkeen kuivuva, jossa mansikoita pilaava harmaahome ei viihdy. Ihanteellinen maalaji on hyvin vettä läpäisevä multava moreeni- tai hietamaa.

Lannoitus: Maa lannoitetaan ennen istutusta. Peruslannoitus tehdään marjakasveille tarkoitetulla kloorittomalla, vähätyppisellä seoslannoitteella. Ravinteita, etenkin typpeä, annetaan mansikalle vähemmän kuin useimmille muille marjakasveille.

Istutus: Taimia voi istuttaa keväästä syksyyn maan ollessa sula ja lämmennyt. Multaa tarvitaan vähintään 30 sentin kerros. Mansikkapenkistä muotoillaan noin 10 senttiä korkea kuperapintainen harju, joka katetaan mansikkakankaalla. Taimet istutetaan katteeseen tehtyihin viiltoihin yhteen tai kahteen riviin. Taimien kohdalle ei saa jäädä vettä kerääviä notkoja, joissa vesi jäätyy.

Istutustiheys: 35-40 cm ja riviväli 80-100 cm.

Hintaan lisätään kuljetuskustannus.

Selaa tuotteita: Pystykasvuinen Makea

Samanlaiset tuotteet