TARJOUKSET

Isot lehtipuut Havukasvit Suursäkit - kiviainekset/männynkuorikate/mullat Suursäkit - koristekatteet

Hinnat ovat noutohintoja Lahdesta (Nastolasta). Hinnat sis. alv 24%. Taimet  ovat juurileikattuja ja niille voidaan antaa kasvuunlähtötakuu. Taimet ovat kotimaista alkuperää ja hankittu pieninä taimina pääasiassa Metsäntutkimuslaitoksen Suonenjoen taimitarhalta ja Pohjois-Savon metsäkeskuksen Haapastensyrjän taimitarhalta. Hinta on 1 kappaleelle, useammalle puulle kpl -hinta on halvempi.

Kysy myös tarjousta kuljetuksista Etelä-Suomen alueelle ja istutuspalvelusta!

Lehtipuiden koot ilmoitetaan 200 cm asti pituuden mukaan ja sitä suuremmilla puilla ympärysmittana rinnan korkeudelta. Havukasvien koot ilmoitetaan pituuden mukaan.

Lehti-ja havupuut toimitetaan astia-tai paakkutaimina. Isompien havupuiden istutus aika on joko toukokuun loppuun mennessä keväällä tai syksyllä elokuun puolivälin jälkeen. Elokuun 2 viimeistä viikkoa ovat parasta aikaa istuttaa, tällöin taimet ehtivät juurtua hyvin ennen talven tuloa.

Lisäksi meiltä on saatavissa edullisesti  monenlaisia rakennuskohteista jääneitä betoni-ja graniittikiviä. Ne ovat nähtävissä Lahdessa ja Heinolassa sijaitsevien varastohallien piha-alueella. Kiviä voi käydä katsomassa sopimuksen mukaan ja niistä voi tehdä tarjouksia.

 

TARJOUKSET / Isot lehtipuut